

2021 VCE UNITS 3 AND 4 TRIAL EXAMS TIMETABLE

Monday, 27 September: MORNING			
Reading Time: 9.00 – 9.15am		Writing Time Start: 9.15am	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
English A and F	PETM	3.0 hrs	12.15pm
English B	WALJ		
English C	MISP		
English D	SEYL		
English E	LAUD		
English – EAL (SR)	MISP		

ruesday, 28 September: MORNING			
Reading Time: 9.00 – 9.15am		Writing Time Start: 9.15am	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
Studio Arts A	ALNC	1.5 hrs	10.45am
Literature A	SEYS	2.0 hrs	11.15am
Business Management A	DALB	2.0 hrs	11.15am
Biology A	MERR	2.5 hrs	11.45am
Psychology A	MOOC	2.5 hrs	11.45am

Wednesday, 29 September: MORNING			
Reading Time: 9.00 – 9.15am		Writing Time Start: 9.15am	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
AP (Methods Exam 1)	BLAT	1.0 hr	10.15am
Drama A	SIAS	1.5 hrs	10.45am
Further Maths A (Exam 2)	FAIP	1.5 hrs	10.45am
Further Maths B (Exam 2)	DOUV	1.5 hrs	10.45am
Music Performance A (SR)	MCGK	1.5 hrs	10.45am
Legal Studies B	JOHM	2.0 hrs	11.15am
Biology B	BROS	2.5 hrs	11.45am
Chemistry B	SEMA	2.5 hrs	11.45am

Thursday, 30 September: MORNING			
Reading Time: 9.00 – 9.15am		Writing Time Start: 9.15am	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
Product Design and Tech A	SVEK	1.5 hrs	10.45am
Business Management B	MOOC	2.0 hrs	11.15am
Geography A	VADA	2.0 hrs	11.15am
Health and Human Dev B	BRAJ	2.0 hrs	11.15am
History: Revolutions A	WALJ	2.0 hrs	11.15am
Maths Methods B (Exam 2)	CARA	2.0 hrs	11.15am
Specialist Maths A (Exam 2)	CORE	2.0 hrs	11.15am

Friday, 1 October: MORNING			
Reading Time: 9.00 – 9.15am		Writing Time Start: 9.15am	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
MN (Methods Exam 1)	CARA	1.0 hr	10.15am
Further Maths C (Exam 2)	GUND	1.5 hrs	10.45am
Visual Comm Design A	THEM	1.5 hrs	10.45am
French A (SR)	FLED	2.0 hrs	11.15am
Health and Human Dev C	LEES	2.0 hrs	11.15am
Italian A (SR)	DICT	2.0 hrs	11.15am
Physical Education B	HOUJ	2.0 hrs	11.15am

Monday, 27 September: AFTERNOON

No Trial Exams this afternoon

Tuesday, 28 September: AFTERNOON			
Reading Time: 1.45 – 2.00pm		Writing Time Start: 2.00pm	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
Maths Methods A (Exam 1)*	BLAT	1.0 hr	3.00pm
Maths Methods B (Exam 1)*	CARA	1.0 hr	3.00pm
Specialist Maths (Exam 1)	CORE	1.0 hr	3.00pm
Further Maths A (Exam 1)	FAIP	1.5 hrs	3.30pm
Further Maths B (Exam 1)	DOUV	1.5 hrs	3.30pm
Further Maths C (Exam 1)	GUND	1.5 hrs	3.30pm

Wednesday, 29 September: AFTERNOON			
Reading Time: 1.45 – 2.00pm		Writing Time Start: 2.00pm	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
Legal Studies A	SULJ	2.0 hrs	4.00pm
Maths Methods A (Exam 2)	BLAT	2.0 hrs	4.00pm
Media A	BOUC	2.0 hrs	4.00pm
Religion and Society	DUNB	2.0 hrs	4.00pm
Chemistry A	HARN	2.5 hrs	4.30pm
Psychology B	GALA	2.5 hrs	4.30pm

mursday, 30 September: AFTERNOON			
Reading Time: 1.45 – 2.00pm		Writing Time Start: 2.00pm	
Subject	Teacher	Writing Time	Finish
GW / LC (Methods Exam 1)	BLAT/CARA	1.0 hr	3.00pm
Accounting A	MCCB	2.0 hrs	4.00pm
Chinese Sec Lang A (SR)	TAOW	2.0 hrs	4.00pm
Economics A	JOHM	2.0 hrs	4.00pm
Global Politics A	JUDC	2.0 hrs	4.00pm
Health and Human Dev A	SMIM	2.0 hrs	4.00pm
Physical Education A	RICL	2.0 hrs	4.00pm
Physics A	THIL	2.5 hrs	4.30pm
Psychology C	GONM	2.5 hrs	4.30pm

SR = separate room venue

Students who study Maths Methods and Further Maths or Specialist Maths will sit their Further Maths Exam 1 or Specialist Maths Exam 1 on Tuesday afternoon and their Maths Methods Exams 1 in the highlighted sessions (your initials indicate the session for you)